dimecres, 20 de desembre del 2006

Dedicatòries per a Laprí

Vols fer una dedicatoria al Laprí?

Fes-ho ARA; el temps s’acaba!

Tic, tac, tic, tac

I les dedicatòries van ser:


q dijo...

Laprí: ets un model en moltes coses. Ho ets per mi, tot i que representa que ja sóc prou maduret, pels teus companys blocaires i pels companys del teu voltant més proper. Un privilegi coneixe't i un plaer seguir-te. Moltíssima sort.

20 / desembre / 2006 22:29

Alepsi dijo...

Ostres Laprí! Podriem dir que t'ha tocat la loteria amb aquest/a blocaire invisible que s'ho curra tant!!!! Jajajaja!
A veure si tenim sort i ens toca la loteria també divendres i... ens fotem una bona farra!!!!
Res, que jo també estic encantada d'haver-te conegut i que... no sé, que passis molt bon Nadal i que s'acompleixin tots els teus desitjos!!!!

20 / desembre / 2006 22:53

onix dijo...

Aquesta joia de Blocaire invisible que t’ha tocat ens convida particularment i tot, a deixar-te una dedicatòria , no diràs què no és tot un luxe ,eh? Clar que tot el que sigui per tu benvolgut Laprí, tot em sembla poc ,així doncs amb tot el meu Carinyo i de tot cor et desitjo que tots els teus somnis es facin realitat ,i si el Nadal es sinònim de Pau ,Amor i alegria . fem que sigui Nadal cada dia
Una forta abraçada

20 / desembre / 2006 23:07

Marc dijo...

Que se suposa q he de dir...

Wenu, ja fa bastant que ens coneixem tu i jo. I la veritat que iniciar aquest blog ha sigut una de les millors iniciatives que has fet (be, de cara a nosaltres, almenys). Gràcies a la teva originalitat i a la teva regularitat, en poc temps t'has posicionat com un dels millors blogs catalans (segons la meva opinio, clar..). Com a mínim mooolt millor que el meu, si, xD

I que segueixi així x molt temps!

PS: a veure quan tornes x catalunyaaa

Pd40 dijo...

Noi, quin luxe, quines idees que té el blogaire. Què et puc dir? que la sort és nostre de poder-te llegir. Per l'any que ve et desitjo molta felicitat i que tot vagi mooooolt bé! A veure si és un any de canvis positius :)

21 / desembre / 2006 02:52

Farlopa dijo...

El teu amic invisible es un currante com el que més ja li pots estar ben agraït, i a tu desitjar-te moltes felicitats per aquestes festes i aquest any espero poderte coneixer en persona crec que serà interessant, un plaer llegir-te !!!

21 / desembre / 2006 08:14

kurtz dijo...

Hola Laprí, vaig començar a llegir el teu bloc sense saber que eres de Madrid i quan ho vaig descobrir vaig flipar molt. Et vaig deixar un comentari, demanant-te si eres l’o o l’a, que són dos amics meus de Madrid que parlen català. Evidentment no ho eres, era una conyeta, penso que dec de tenir un iman. M’agraden molt els teus headers i també la teva afició als trens, jo també he xupat força tren quan estudiava i després els darrers tres anys per anar a la feina (ara ja no), de vegades l’agafo com si fos el metro. Res, que ets un tio collonut i que no canviïs.

21 / desembre / 2006 10:51

Marcus dijo...

Ei, Lapri has vist que llest que és el teu amic invisible? En comptes de fer-te una dedicatòria ell o ella mateixa ens l'envia a nosaltres perquè hi escribim el que volguem :P
Bé,seriosament, s'ho està treballant molt.
Ara només falta la dedicatoria, no? Bé, doncs només dir-te que no canviis. Continua escribint al teu bloc per fer-nos saber com es la vida allà a "Madrit" i a més en català. Això sí que te mèrit :)
Que tinguis molta sort!

21 / desembre / 2006 15:29

Laprí | David dijo...

Què dir? Doncs res, no puc dir res. Estic molt feliç, i no puc més que donar les gràcies al meu blocaire invisible, i a tots vosaltres, de veritat, sou genials :D

21 / desembre / 2006 17:25

nur dijo...

Un encant de persona amb qui he coincidit des del primer moment a blocat: crec que vam començar més o menys per les mateixes dates i, al llarg de l'any, hem anat coneixent-nos. Un plaer, David :)

Sí que s'ho ha currat el/la blocaire invisible, sí! Hi ha gent que té molt temps per perdre :P

21 / desembre / 2006 20:39

Cristina dijo...

Ostres, porto dies sense tocar l´ordinador per culpa de la grip. Sento arribar tard. Només dir-te que gràcies per ser aquí i compartir bons moments amb tots nosaltres amb les teves històries, anècdotes i el teu bon rotllo. Gràcies i bon nadal!

22 / desembre / 2006 20:30