dissabte, 23 de desembre del 2006

Cosetes (i 5): conclusió

Deixo algunes coses pendents: transferir aquest bloc al David, donar-li alguns regalets i enviar-li el vídeo que se m'ha resistit. Tinc més problemes a la màquina i a la connexió, però volia fer un post de conclusió a les cosetes d'aquests dies.

En primer lloc, et pots imaginar com em vaig quedar d'al·lucinada quan vaig rebre l'e-mail que em comunicava que la persona a qui havia de regalar eres tu (m'imagino que la mateixa que vas fer tu quan vas veure que t'havia tocat l'alepsi). Ja ho sap l'alepsi, que fins i tot li vaig contestar l'e-mail!!!

I és que, coi, crec que des del meu començament a bloc.cat que xerrem per aquí: primer al Converses del tren, on et vaig descobrir com el superfan dels trens que ets i, després a poc a poc vas anar entrant al M'exalta el nou i m'enamora el vell.

Crec que amb el temps (almenys a mi m'ha passat), una es fa segons quins blocs com una mica casa seva: com si fos una visita que has de fer quan connectes i tens una estoneta de temps lliure. Per a mi, www.lapri.com és una mica com un racó de caseta que entro a mirar com està, què diu, si està feliç, si ha anat d'excursió, si avui ha penjat un vídeo.

En fi, una nova experiència gratificant i curiosa!

I aquí deixo un vídeo que segur que us sembla pastelós, però, què voleu que us digui, a mi em sembla la millor manera de tancar aquesta joguesca del blocaire invisible. I potser també perquè m'encanta Queen! (Freddy, I will always miss you!)